Waarom Achterhoek?

De meest waardevolle vergaderingen beleef je in de Achterhoek 

Waarom niet naar de Achterhoek voor je zakelijke bijeenkomst kun je je misschien beter afvragen? De Achterhoek heeft werkelijk alles wat je je kunt wensen om je zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

  • Er is een breed aanbod van goed uitgeruste locaties verspreid over het gebied dat zich ontvouwt tussen de rivier de IJssel en de Duitse grens.
  • De Achterhoek staat ook bekend om creatief, innovatief en duurzaam ondernemerschap. Wij zijn trots en zuinig op onze omgeving en dat zie je terug in het aanbod. Op steeds meer plekken staan er streekproducten op de kaart en wordt er gezocht naar duurzame oplossingen.  
  • De bereikbaarheid van de Achterhoek is uitstekend. De regio ligt centraler dan de naam doet vermoeden. En kom je met de auto? Dan is de kans klein dat je in een file belandt.  
  • Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staat nog hoog in het vaandel. Een verblijf in de Achterhoek inspireert en brengt je op ideeën. Je host en wij denken dan ook graag met je mee over hoe jij het meeste uit je zakelijke meeting kunt halen.