Feestarrangement

in de Achterhoek

Zorgeloos genieten met een volledig verzorgd feestarrangement in de Achterhoek

Een verjaardag, receptie of bedrijfsfeest? Het authentieke landschap en het pure, rustieke karakter van de Achterhoek zal je gasten gelijk aanspreken. Ervaar het plezier en gemak van een volledig verzorgd feestarrangement in onze regio. Verscholen tussen de beekjes, bossen, weilanden en landerijen vind je de meest prachtige locaties om iets te vieren. Onze Achterhoekse ondernemers weten als geen ander met welke ingrediënten ze je feest onvergetelijk maken. Zowel qua ruimtes als qua aankleding en catering. Het Achterhoek Convention Bureau helpt je graag op weg.

Filteren

Filter op:

Wissen

Mooie momenten in het leven moet je vieren

De mooie momenten in het leven moet je vieren. En bij een goed feest mag één ding natuurlijk niet ontbreken: lekker eten. In de Achterhoek is samen genieten van smaakvolle verwennerijen een vanzelfsprekendheid. Feestarrangementen zijn daarbij een richtlijn, vanzelfsprekend passen de locaties hun programma's helemaal aan naar jouw voorkeuren en wensen. In onze genen rust onze gastvrijheid en dat betekent dat we jullie met open armen ontvangen en uitgebreid de tijd voor jullie nemen.

Een origineel feestarrangement om nooit meer te vergeten

Van een etablissement in een oude wasserij aan de IJssel met uitzicht over de rivier, het groen en de weidevogels tot een diner aan het kampvuur te midden van de bossen, weilanden en riviertjes, in de Achterhoek ben je aan het juiste adres voor een origineel feestarrangement. En wat dacht je van een ballonvaart in combinatie met een barbecue? Door de eeuwen heen heeft onze regio zich gevormd tot een idyllisch, schilderachtig coulisselandschap met een indrukwekkend cultureel erfgoed. De ideale plek voor een feest om nooit meer te vergeten.

De Achterhoek als ideale uitvalsbasis voor je feest

Het landschap en de cultuur van onze karakteristieke streek ademen rust, ontspanning en hartelijkheid uit. Dat maakt dat mensen zich bij ons gelijk thuis voelen en onze regio de ideale uitvalsbasis vormt voor je feest. Van een volledig verzorgd dagprogramma tot een meerdaags arrangement, het Achterhoek Convention Bureau denkt graag met je mee. Of je nu op zoek bent naar een receptie- of een feestavondarrangement, een locatie voor een gezellig familiefeest of voor een bijzonder jubileum van je bedrijf, je viert het in de Achterhoek.