Catering

in de Achterhoek

Een cateraar met smaak vind je natuurlijk in de Achterhoek

Goed en lekker eten en drinken is in de Achterhoek een belangrijk onderdeel van de cultuur. Onze regio met de gewassen die we telen en de dieren die we houden staat garant voor pure en eerlijke producten. Onze cateraars weten de mooiste producten uit de streek en daarbuiten als geen ander met smaak te bereiden. Ben je op zoek naar culinaire verwennerijen voor je feest of evenement? Of het nu gaat om borrelplanken, live-cooking, kookworkshops of catering met foodtrucks, je vindt het in de Achterhoek. Het Achterhoek Convention Bureau laat je graag kennismaken met onze originele smaakmakers.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Catering met kwaliteitsproducten en verrassende smaaksensaties

Onze specialisten in catering maken alleen gebruik van kwaliteitsproducten en verwonderen je graag met verrassende smaaksensaties. In de Achterhoek zijn we gek op verse, duurzaam verbouwde producten. Zo van het land voor je bereid en opgediend als op een foto uit een magazine. Onze boerderijen en akkers maken het landschap van onze regio uniek en zorgen ervoor dat de bodem gezond blijft. Die onvervalste zuiverheid van onze lokale producten proef je terug in de heerlijke hapjes, lunches, diners en buffetten die onze cateraars serveren.

Zorgeloos genieten van een unieke culinaire belevenis

In de Achterhoek denken we dat proeven van lokale delicatessen onlosmakelijk verbonden is aan een geslaagd feest of evenement. Smaakvolle hapjes en drankjes en een stijlvolle aankleding maken je feestelijke gelegenheid compleet. De juiste catering geeft je event karakter en sfeer. In de Achterhoek hebben de cateraars oog voor ieder detail. Ze doen er alles aan om jou en je gezelschap zorgeloos te laten genieten van een unieke culinaire belevenis. Ze zorgen altijd voor een ambachtelijke bereiding en dagen je graag uit om nieuwe smaken te ontdekken.

Verrassende en originele catering in de Achterhoek

Van een pizzaworkshop tot een BBQ-buffet en van met bloemen versierde borrelplanken tot vers gebakken pannenkoeken van eigen graan, in de Achterhoek houden we van verrassende en originele catering. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat weten onze cateraars je te voorzien van bijzondere en heerlijke hapjes en gerechten, veelal van eigen bodem. Het Achterhoek Convention Bureau helpt je graag op weg zodat je gasten nog lang zullen napraten over de smaakvolle catering.