Zakelijk Overnachten

in de Achterhoek

Een nieuwe omgeving zorgt voor nieuwe ideeën. Verruil daarom het gebruikelijke kantoor voor een bijzondere vergaderlocatie in de natuur. Misschien moeten de deelnemers ver reizen of wil je meerdere inspirerende sessies houden. Overweeg dan om een vergaderlocatie met overnachting te boeken. Zo ontstaat er alle ruimte voor goede gesprekken en kun je volop van de prachtige omgeving genieten. Het kan allemaal wanneer je voor een van de locaties in de Achterhoek kiest.

Iedere vergaderlocatie in de Achterhoek heeft zijn eigen charme. Daar geniet je nog meer van wanneer je hier een overnachting boekt. Slaap in de statige kamers van een oud kasteel of geniet van de rust van een boerderij of wijngoed. Overnacht bij een boetiekhotel in een van de steden en leer juist de bruisende Achterhoek beter kennen. Combineer je een heisessie met een overnachting? Dan zijn de landgoederen aan de rand van het bos de ultieme vergaderlocatie.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Bijzonder vergaderen in de Achterhoek

Een vergadering in de Achterhoek biedt talloze mogelijkheden. Verwelkom je gasten in een grote welkomstruimte en splits de groep vervolgens op over kleine vergaderzalen. Bied een inspirerende vergadersessie in de buitenlucht aan of zorg voor wat ontspanning door samen een cursus te volgen. Sluit de dag af met een gezamenlijk diner, waarna iedereen op zijn eigen manier van een ontspannen avond geniet. Na een rustige overnachting is iedereen opgeladen voor een tweede vergaderdag.

Ontdek complete vergaderarrangementen

Een vergaderlocatie met overnachting zorgt voor een ontspannen sfeer. Dat is gegarandeerd door een van de complete vergaderarrangementen in de Achterhoek te boeken. Verschillende locaties in deze streek bieden arrangementen aan met verzorgde maaltijden, koffieservice en unieke belevenissen. Zo hoef je nergens aan te denken, behalve aan de inhoud van de vergadering. De vergaderruimte is gevuld met alle benodigdheden die je zoekt, zoals een beamer, flip-over en schrijfgerei. Dat maakt vergaderen in de Achterhoek zo zorgeloos mogelijk.

De Achterhoek: bereikbaar voor iedereen

Met een ligging in het oosten van het land ben je meestal binnen anderhalf uur op jouw vergaderlocatie in de Achterhoek. Door een vergaderlocatie met overnachting te boeken, maak je die reis helemaal de moeite waard. Komen je gasten uit het buitenland? Zowel vanuit Duitsland als België is deze streek makkelijk bereikbaar. Met het openbaar vervoer ben je in een mum van tijd in steden als Zutphen en Doetinchem. Neem vervolgens de taxi of huurfiets naar de overnachtingsplek in de Achterhoek.