Over ons

Over het Achterhoek Convention Bureau

Het Achterhoek Convention Bureau zet de Achterhoek op de kaart als perfecte bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Met ons platform hopen we jou als organisator te inspireren om vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen in de Achterhoek te plannen. We vormen een samenwerkingsverband tussen locatiehouders en ondernemers die zich bezig houden met eventservices op verschillende vlakken. Op het platform brengen vraag en aanbod samen. We hebben kennis van de regio, zijn er erg enthousiast over en samen beschikken over een uitgebreid netwerk. Dat gebruiken we graag om jou te helpen om een succesvolle en onvergetelijke ervaring te creëren. Het Achterhoek Convention Bureau inspireert en assisteert bij het organiseren van je zakelijke bijeenkomst. 

Wil je meer weten over onze aanpak en de invulling van de campagne voor de zakelijke markt? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier of via info@achterhoek.nl.

Het Achterhoek Convention Bureau is een initiatief van Stichting Achterhoek Toerisme. Achterhoek Toerisme is gespecialiseerd in destinatiemanagement. Daarnaast vervullen wij de rollen van: regionaal marketing bureau, beheerder en ontwikkelaar van recreatieve infrastructuur, kennis- en informatiemakelaar, specialist in gastheerschap en verbinder van het toeristisch en recreatieve netwerk in de Achterhoek en daarbuiten.