Borrel, receptie of diner

in de Achterhoek

Beleef een onvergetelijk samenzijn met een borrel, receptie of diner in de Achterhoek

Er is altijd wel een goed excuus te vinden om iets te vieren met familie, vrienden of collega’s maar sommige gelegenheden zijn nog extra speciaal. Om welke reden je ook een borrel, receptie of diner wil organiseren, als je het doet wil je het natuurlijk goed doen. Het Achterhoek Convention Bureau helpt je hier graag bij op weg. Een afscheidsreceptie, jubileum of quality time met een fijn gezelschap, in de Achterhoek bevind je je op de juiste plek voor een onvergetelijk samenzijn.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Rust en gezelligheid in een zacht glooiend coulisselandschap

Zodra je de Achterhoek binnenrijdt, voel je het al. In onze regio ben je even helemaal weg van de drukte van het alledaagse leven. Het zacht glooiende coulisselandschap met zijn charmante afwisseling van akkers, bossen en kronkelende beekjes geeft je direct een gevoel van rust en ontspanning. De vriendelijke omgeving in combinatie met de gastvrijheid van de inwoners, zorgen ervoor dat het in onze regio altijd warm en gezellig aanvoelt. De perfecte plek om iets bijzonders te vieren.

Geen omkijken naar je borrel, receptie of diner met een arrangement

Kies je voor een landelijk gelegen kleinschalige locatie met hapjes en drankjes van eigen land of ga je liever voor de weelderige salons en parktuinen van een landhuis? Voor dit en alles er tussenin zit je in de Achterhoek op het juiste adres. Onze ondernemers zijn geroutineerd, gastvrij en gedreven, ze ontzorgen je graag. Veel locaties bieden verschillende receptie- en borrelarrangementen aan, waarna je nog heerlijk kan nagenieten tijdens een diner, een barbecue of een foodfestival. Smaakt het nog steeds naar meer? Kies dan voor een locatie waar je met je gezelschap ook nog sfeervol kan blijven overnachten.

Van een borrel tot een compleet verzorgd event in de Achterhoek

Historisch en stijlvol, puur en authentiek of back to basic in de natuur, wat je smaak ook is, de Achterhoek biedt locaties naar ieders voorkeuren en wensen. Van een kasteel tot een stadion en van een boerderij tot een havezathe, de keuze is aan jou. Daarnaast kun je op tal van locaties terecht voor de organisatie van een complete familie- bedrijfs- of groepsevent. Zie jij je met je gezelschap al genieten van de streekproducten op het terras van een landhotel? Of ga je liever voor een bruisend feest in een industrieel complex met de grandeur van vroeger en de voorzieningen van nu? We verwelkomen je graag.