Ontdek bijzondere

Vergaderlocaties

In de Achterhoek

Rust, natuur en goede voorzieningen: het is alles wat je nodig hebt voor een inspirerende bijeenkomst. Tijdens intensieve vergadersessies of creatieve denktanks kom je samen met je collega's en zakenrelaties tot bijzondere nieuwe ideeën. Ben je op zoek naar de juiste vergaderlocatie voor je volgende bijeenkomst? De Achterhoek heeft alles wat je zoekt. Geniet van de groene omgeving en kom samen in karakteristieke panden waar het je aan niets ontbreekt.

Iedere vergaderlocatie in deze streek heeft weer iets anders te bieden. Laat de dagelijkse drukte even helemaal achter je wanneer je een heisessie in het hart van de natuur plant. Soms spreekt de grandeur van een oude villa of een statig kasteel je meer aan. Ook enkele musea of natuurhotels in de Achterhoek zijn de ideale bestemming voor een vergadering of conferentie. Tussen de vergadersessies door neem je even een wandelpauze in het rijke groen.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Altijd een passende ruimte

Iedere bijeenkomst vraagt weer om een andere setting. Soms wil je rustig vergaderen aan een grote tafel, terwijl een ander evenement juist om meer speelsheid en ruimte vraagt. Wat je wensen ook zijn, er is altijd een vergaderlocatie in de Achterhoek die hierop aansluit. Verschillende locaties hebben zelfs meerdere ruimtes. Zo combineer je bijvoorbeeld een grote gezamenlijke opening met kleine vergaderingen en een informele lunch, allemaal in verschillende ruimtes.

Zakelijk overnachten

Heb je zakenrelaties die van ver komen? Of neem je liever de tijd voor je heisessie door deze te combineren met een overnachting? Ook dan is deze groene streek de uitgelezen plek om je bijeenkomst te organiseren. Verschillende vergaderlocaties bieden namelijk ook overnachtingsplekken aan. Geniet samen van een luxe diner in het restaurant en kom vervolgens tot rust op ruime hotelkamers. Van een verzorgd ontbijt tot een rustmoment in de wellness: het is allemaal mogelijk.

Geniet van complete service

Een congres of belangrijke meeting vraagt om het juiste decor. Niet alleen een toplocatie is belangrijk. Ook de juiste aankleding, kantoorartikelen en presentatiemogelijkheden zijn essentieel om de vergadering in goede banen te leiden. De verschillende locaties in de Achterhoek bieden complete event services aan. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van de eerste kop koffie voor alle aanwezigen tot een beamer of digitale verslaglegging. Zo hoef jij je enkel met de inhoud bezig te houden. Dat maakt je vergadering in deze bijzondere streek zeker een succes.