Zakelijke bijeenkomst

in de Achterhoek

Jouw zakelijke bijeenkomst op een centraal gelegen plek in een uniek coulisselandschap

Voor je zakelijke bijeenkomst als een vergadering, teamdag, congres of training, ben je in de Achterhoek op de juiste plek. Onze regio, centraal gelegen in een uniek coulisselandschap, heeft een open, eigen en gastvrij karakter. Je vindt bij ons een ruime keuze aan sfeervolle locaties om de teamspirit aan te wakkeren en verfrissende inzichten op te doen. Uiteraard voorzien van moderne en vernieuwende voorzieningen als het gaat om techniek en ondersteuning. Het Achterhoek Convention Bureau helpt je om de zoektocht naar de perfecte locatie voor je zakelijke event makkelijker te maken.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Stap even uit de drukte, laat je inspireren en doe nieuwe energie op

In de Achterhoek komen mensen niet alleen om uit de drukte te stappen en tot rust te komen, maar vooral ook om zich te laten inspireren en nieuwe energie op te doen. Door de aangename balans tussen natuur, cultureel erfgoed en modern uitgeruste voorzieningen voel jij je met je gezelschap gelijk op je gemak. Vergaderen, ontmoeten, informatie delen en sparren, maak je keuze uit een van de verzorgde arrangementen en het zal je tijdens je zakelijke bijeenkomst aan niets ontbreken.

Zakelijke bijeenkomsten in een karakteristieke omgeving met allure

Een zakelijke bijeenkomst tussen de koeien, in een landhuis, op een wijngoed of op een outdoor terrein in de natuur? Je vindt het in de Achterhoek. In onze veelzijdige regio barst het van de creatieve locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Plekken waar je de hoofden lekker opfrist en voorziet van nieuwe inzichten en ideeën. Plekken om voor een dagje op bezoek te komen of plekken om ook te blijven overnachten. Van buitenlocaties tot landgoederen en van kastelen tot authentieke hoeves, je kick-off, vergadering of conferentie vindt in de Achterhoek gegarandeerd plaats in een karakteristieke omgeving met allure.

Een tiptop organisatie van je zakelijke event in de Achterhoek

Als er ingewikkelde vraagstukken zijn op te lossen, grote beslissingen zijn te nemen of belangrijke stappen richting de toekomst gezet moeten worden, is het noodzakelijk dat je je over de locatie, ruimtes en voorzieningen geen zorgen hoeft te maken. De Achterhoekse ondernemers zorgen graag voor een tiptop organisatie van je zakelijke bijeenkomst. Van het inrichten en aankleden van de ruimtes tot het verzorgen van smaakvolle lunches en diners, met de aankleding van je zakelijke event komt het helemaal goed in onze regio.