Vergaderen

in de Achterhoek

Vergaderen in de Achterhoek

Bij ontspannen, effectief en efficiënt vergaderen hoort de juiste vergaderlocatie. Die perfecte locatie voor je zakelijke bijeenkomst vind je in de Achterhoek. Voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen is er ruim voldoende aanbod. Of je nu op zoek bent naar een kleinschalige, inspirerende of bijzondere locatie, een trainingsruimte of een vergaderzaal voor een grote groep. Er is keuze genoeg. Ook als je zoekt naar locaties voor meerdaagse vergaderingen met overnachting, een ‘echte’ heisessie of een locatie ver weg van alles midden in de natuur.

De meeste vergaderlocaties zijn uitstekend uitgerust met de moderne middelen, dat maakt dat je ook eenvoudig een hybride zakelijke bijeenkomst kunt organiseren. Maak je hieronder alvast een keuze voor het soort locatie dat bij jouw manier van vergaderen past. 

Vraag hier het gratis inspiratiemagazine aan >

Een unieke vergaderbeleving in de Achterhoek!

Wat is er nu leuker om op een vergaderlocatie aan te komen die verrast. Even weg uit de hectiek van alle dag. Vergaderen in een statige villa, een herenboerderij of rond het kampvuur in een tent. In de Achterhoek is een aantal locaties die je echt een unieke vergaderbeleving bieden. Aan de rand van een stad of echt midden in de natuur. Bekijk de mogelijkheden.

Compleet verzorgde vergaderarrangementen

Dat is pas echt lekker. Compleet verzorgde vergaderarrangementen. Jij hoeft alleen maar door te geven wat je wenst en je gastheer regelt de rest. Bij binnenkomst word je ontvangen met een geurig kopje koffie, thee. Ongetwijfeld met wat lekkers erbij. De benodigde apparatuur staat al klaar en blijf je eten of slapen? Dan staat de tafel gedekt en zijn de bedden alvast opgemaakt. Complete verzorgde vergaderarrangementen zijn te boeken vanaf 4 uur tot meerdere dagen.