Cursus, training of workshop

in de Achterhoek

Fris de hoofden op met een cursus, training of workshop in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een geschikte plek om met elkaar lekker de hoofden op te frissen en nieuwe inspiratie en inzichten op te doen? Weg zijn van je normale werkplek of thuisomgeving werkt extra verhelderend als je een cursus, training of workshop volgt. De Achterhoek is je ideale bestemming om een educatieve activiteit te organiseren voor je gezelschap. Het is niet ver reizen en je bent er toch even helemaal tussenuit. Dat levert vaak de meest creatieve en innovatieve ideeën op. Het Achterhoek Convention Bureau wijst je graag de weg.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Geniet van een tot in de puntjes verzorgd educatief event

Met een cursus, training of workshop kun je je met een gezelschap specialiseren, nog beter worden in jullie werk, nadenken over een nieuwe richting of simpelweg plezier en uitdaging beleven met elkaar. En het is ook nog eens een leuke manier om elkaar een keer in een andere setting te leren kennen. In de open en vriendelijke omgeving van de Achterhoek vind je tal van gedreven ondernemers die je educatieve event tot in de puntjes weten aan te kleden en te verzorgen. Dat werkt voor iedereen ontspannend en geeft weer volop nieuwe energie.

Midden in de natuur of op een moderne, industriële locatie

Van een authentieke hoeve tussen de uitgestrekte weilanden en oude bomen tot een tot een stijlvolle industriële locatie met verschillende modulair inzetbare ruimtes, in de Achterhoek kun je alle kanten op. Er zijn niet alleen volop locaties waar je in de rust van de natuur tot nieuwe inzichten kan komen maar ook tal van andere inspirerende bestemmingen om de creativiteit groots te laten stromen. Ga eens met een schaapsherder op pad en beleef de het toppunt van een heidag of boek een inspirerende plek voor een actieve brainstormsessie in een voormalige stoomwasserij aan de IJssel.

Een leerzaam maar ook smakelijk uitstapje in de Achterhoek

Na de inspanning van een cursus, training of workshop, hebben jullie het ook verdiend om lekker te genieten en ontspannen met elkaar. De Achterhoekse locaties weten als geen ander de inwendige mens te prikkelen en te verzorgen. Ze verrassen je graag met de lekkerste producten uit de streek en gerechten van topniveau. Kies je voor een heerlijke high tea in een landelijk theehuis of ga je liever voor een culinaire wandeling op een stijlvol landgoed? In de Achterhoek zorgen we graag voor een leerzaam maar ook smakelijk uitstapje.