Cateringarrangementen

in de Achterhoek

Cateringarrangementen geboren uit passie voor lekker eten in de Achterhoek

Als de Achterhoekers íets in het DNA zit dan is het wel passie voor lekker eten. Met als basis natuurlijk de pure en eerlijke producten van eigen bodem. Rondom onze authentieke boerderijen laten we al generaties lang met veel liefde onze gewassen groeien en houden we ons vee. Met plezier en bevlogenheid voorzien onze ondernemers je van smaakvolle cateringarrangementen, ambachtelijk bereid met de mooiste producten uit onze streek. Het Achterhoek Convention Bureau wijst je de weg in ons uitgebreide netwerk van professionele cateraars.

Filteren

Filter op:

Wissen

De Achterhoek geeft je evenement smaak

Of je jouw bijzondere moment nu het liefst viert op een van onze feest- of horecalocaties of op een eigen gekozen locatie, de Achterhoek geeft je evenement smaak. Onze ondernemers bieden je een uitgebreide keuze aan arrangementen om van te watertanden. Van lunches tot diners en van tapas tot maaltijdbuffetten. Kies je helemaal voor gemak? Maak dan gebruik van onze cateraars die de volledige organisatie voor je verzorgen, inclusief styling en sanitaire voorzieningen. Ze toveren met enthousiasme je achtertuin of bedrijfsterrein om tot een sprankelende feestlocatie.

Van een high tea tot dineren aan het kampvuur

Ben je op zoek naar een origineel personeelsuitje? Stap dan eens met je collega’s op de fiets en neem een mobiele box vol lekker eten, drinken en kookgerei mee. Wil je dit jaar op je verjaardag genieten met je vrienden en familie zonder zelf in de keuken te hoeven staan? Misschien is een uitgebreid high tea arrangement in buffetvorm wel iets voor jou. En wat dacht je ervan om met je gezelschap sfeervol aan grote tafels te lunchen in de buitenlucht of te dineren aan het kampvuur? Het Achterhoek Convention Bureau brengt je graag op ideeën.

Laat je verrassen door de smaken van de Achterhoek

Welk evenement je ook wil organiseren of welke gelegenheid je ook wil vieren, als je het doet, wil je het goed doen. Onze cateraars zijn stuk voor stuk vakmensen die als geen ander weten hoe ze jouw evenement kunnen voorzien van de meest verrassende en smaakvolle hapjes, drankjes en gerechten. Of het nu gaat om borrelplanken, walking dinners, zelf samen koken of een foodtruckfestival, onze ondernemers weten er wel raad mee. Laat je verrassen door de smaken van de Achterhoek.