Personeelsfeest

in de Achterhoek

Verwonder je medewerkers met een spetterend personeelsfeest in de Achterhoek

Samen hard werken en hart hebben voor het bedrijf moet af en toe beloond worden. Hoe doe je dat nu beter dan door je collega’s te verwonderen met een spetterend personeelsfeest in de Achterhoek? Het pure, landelijke decor, de rust en de ruimte bieden je alle mogelijkheden om je medewerkers goed in het zonnetje te zetten. Onze in bedrijfsevents gespecialiseerde locaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden je volop mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten, themafeesten en een- of meerdaagse arrangementen. Het Achterhoek Convention Bureau helpt je graag op weg.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

De juiste plek voor ieder type bedrijfsfeest

Een bedrijfsfestival, outdoor workshops of avondarrangementen, in de Achterhoek vind je voor ieder type bedrijfsfeest de juiste organisatie en bestemming. Dankzij de veelzijdigheid van de locaties en de verscheidenheid van het landschap kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Binnen of buiten, met diepgang of vrolijk en luchtig, de regio heeft het te bieden. Leer je collega’s eens van een andere kant kennen in een uitdagende escaperoom, geniet samen van lekker eten in een idyllische proeftuin of kom dansen tot in de late uurtjes op een flitsend industrieterrein.

Doe inspiratie op en leer elkaar nog beter kennen

Een personeelsfeest is dé manier om je collega’s eens te spreken in een andere setting en elkaar nog beter te leren kennen. Het Achterhoek Convention Bureau denkt graag met je mee over een sfeervolle, inspirerende en originele bestemming. Van een cultureel uitje tot een sportieve activiteit en van een complete dag tot een meerdaags arrangement waarbij er volop nieuwe inspiratie wordt opgedaan. Aan jou de keuze of je het nuttige met het aangename verenigt of lekker onbezorgd met je collega’s komt genieten.

Kom ontspannen genieten van een onvergetelijk bedrijfsevent

Echt uitpakken doe je als bedrijf maar eens in de zoveel tijd en dan wil je het natuurlijk wel goed doen. Wat dacht je van een foodfestival op een unieke, industriële locatie of een sportieve activiteitendag met in de avond een knapperend kampvuurtje? Van een uitgebreide culinaire ontdekkingstocht tot een swingende avond met een artiest en een cocktailshaker, veel locaties in de regio nemen je met alle liefde de volledige organisatie uit handen. Zo kun je zelf ook lekker ontspannen genieten van een onvergetelijk bedrijfsevent.