Unieke

Vergaderarrangementen

In de Achterhoek

Je wilt dat een vergadering tot in de puntjes verzorgd is. Vooraf denk je na over de ideale locatie, stel je een agenda op en nodig je alle belangrijke collega’s en zakenrelaties uit. Maar hoe zit het met de puntjes op de i? Die hoef je zelf niet te zetten wanneer je voor een vergaderarrangement in de Achterhoek kiest. 

In de Achterhoek bieden verschillende locaties compleet verzorgde vergaderarrangementen aan. Deze zorgen ervoor dat jij tijdens de vergaderdagen aan niets hoeft te denken, behalve aan de inhoud. De deelnemers komen niets tekort, van een uitgebreid diner tot heerlijke koffie tijdens de vergadersessie. Zo is er niet alleen ruimte voor intensieve discussies, maar ook om in alle rust van de Achterhoek te genieten.
 

Filteren

Filter op:

Wissen

Alles voor een zorgeloze vergaderdag

Het zijn de details die een simpele vergaderdag tot een groot succes maken. Laat alle deelnemers meteen op hun gemak voelen met een warme kop koffie en gebak. Na een lange brainstormsessie gaat er niets boven een verzorgde lunch. Kies je voor luxe broodjes of is een uitgebreid buffet juist wat je zoekt? Sluit de dag af met een borrel of diner en proost op de bijzondere ideeën. Ook op praktisch gebied hoef je nergens aan te denken wanneer je een dagarrangement boekt. Een beamer, flipover en schrijfgerei: het is allemaal aanwezig.

Arrangementen met overnachting

Soms is één vergaderdag niet voldoende om tot de kern te komen. Dan biedt een vergaderarrangement met overnachting uitkomst. Bij deze arrangementen overnachten de deelnemers op een bijzondere locatie in de Achterhoek, van een boetiekhotel in de stad tot een weelderig landgoed in de bossen. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen bij het arrangement. Neem dus een dag extra de tijd voor je vergadering en creëer meteen ruimte om van de prachtige natuur in de Achterhoek te genieten. 

Vergaderen met een unieke ervaring

Wil je het nuttige met het aangename combineren? Kies dan voor een vergaderarrangement waar een unieke belevenis bij is inbegrepen. Dat kan een vergadersessie rond het kampvuur zijn, maar ook een survivaltocht door de bossen. Combineer je vergadersessie met een inspirerende teambuildingactiviteit of zorg voor wat ontspanning tijdens een wijnproeverij. Ook een ontspannen lunch in de buitenlucht hoort bij de opties. Zo genieten alle deelnemers ook van wat welverdiende rust tijdens een vergaderdag of groot congres.