Feestlocatie

Een feest om met een grote glimlach op terug te kijken? Je viert het in de Achterhoek

De perfecte balans tussen de rust van een charmant coulisselandschap en de levendigheid van eigentijdse steden en dorpjes én het uitgebreide aanbod van inspirerende locaties maken de Achterhoek tot een ideale uitvalsbasis voor een feest. Groots en uitbundig of klein en informeel, midden in de natuur of op een bruisend terrein, onze regio heeft het te bieden. Ben je je aan het oriënteren op een unieke feestlocatie voor je bruiloft, verjaardag, jubileum of zakelijke event? Het Achterhoek Convention Bureau wijst je graag de weg.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

In de Achterhoek weet je zeker dat je voor iets bijzonders kiest

Boek je je feestlocatie in de Achterhoek? Dan weet je zeker dat je voor iets bijzonders kiest. Je vindt in onze regio een breed en veelzijdig aanbod aan sfeervolle en buitengewone locaties. Jouw feest in een voetbalstadion met uitzicht op het veld, op een unieke boerangerie met een bosveranda of in de oude Waag van een historische stad? De Achterhoek heeft het te bieden. Er is altijd een feestlocatie die precies past bij jouw wensen en gezelschap.

Een veelzijdige regio vol karakteristieke en gastvrije locaties

Duurzaam feestvieren, een feest in combinatie met een buitenactiviteit of je gasten de mogelijkheid bieden om te blijven overnachten? Het kan allemaal in de Achterhoek. Van een knus feestje met een klein gezelschap tot een meeslepende party in festivalsferen. Midden in de natuur, in een parkachtige omgeving, op een industrieel terrein of in een stadshart, je vindt het in onze veelzijdige regio vol karakteristieke, gastvrije locaties.

Maak je feest tot een onvergetelijke belevenis

Zie jij je met je gezelschap wel feestvieren op een prachtig aangelegd terras midden in de bossen waar ‘s avonds sfeervol de haardkachels aangaan? Of kies je liever voor een andere bijzondere plek als een cultuurgebouw, een kasteel of een oude hoeve? De Achterhoek biedt je voor iedere gelegenheid een passende feestlocatie. Of je nu houdt van een culinair driegangendiner op topniveau of een informeel samenzijn met foodtrucks, het Achterhoek Convention Bureau helpt je op weg om er een onvergetelijke belevenis van te maken. Een feest om altijd met een grote glimlach op terug te blijven kijken.