Bijzondere

Teambuilding

& groepsuitjes in de Achterhoek

Versterk de samenwerking met je collega's tijdens teambuilding. Op talloze plekken in Nederland vind je inspirerende locaties waar je nieuwe uitdagingen aangaat met je team, maar geen enkele plek is zo bijzonder als de Achterhoek. Hier verruil je de dagelijkse drukte even voor een rustige en inspirerende omgeving. Natuur, oude panden en sfeervolle locaties: ze zijn allemaal in de Achterhoek te vinden. Dat maakt deze streek de ideale bestemming voor jouw volgende teambuildingactiviteit.

Ieder team heeft weer behoefte aan een ander soort teambuilding. Gelukkig zijn de mogelijkheden voor teambuilding in de Achterhoek bijzonder divers. Waar je de ene keer volop de ongerepte natuur verkent, bewandel je de volgende keer juist het creatieve pad. Het is deze veelzijdigheid die talloze professionals naar de Achterhoek trekt voor een inspirerende dag uit.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Uiteenlopende activiteiten

Ieder team is uniek en vraagt dus om een unieke aanpak. Daarom is het in de Achterhoek mogelijk om verschillende activiteiten te ondernemen met je collega's. Leer op elkaar bouwen tijdens een survivaltocht door de bossen of volg een cursus waarbij jullie samen schapen drijven. Zo weten jullie precies wat jullie aan elkaar hebben, ook op de werkvloer. Genieten mag ook tijdens een dag uit met je team. Dat doe je tijdens een luncharrangement in de natuur, maar uitgebreid dineren hoort ook bij de opties. 

Combineer teambuilding met vergaderingen

Teambuilding in de Achterhoek hoeft niet op zichzelf te staan. In deze streek ontdek je ook talloze vergaderlocaties waar je alle ruimte hebt om ideeën uit te wisselen. Tussen deze intensieve sessies door is er de mogelijkheid om een teambuildingactiviteit te ondernemen. Dat zorgt voor een gezonde dosis afwisseling en houdt alle deelnemers scherp. Combineer de dag ook met een diner of plak er zelfs een overnachting aan vast. Dat is ideaal wanneer de deelnemers van ver komen.

Ontdek veelzijdige locaties in de Achterhoek

Een dagje teambuilding is de perfecte gelegenheid om de Achterhoek beter te leren kennen. Deze activiteiten vinden plaats op enkele toplocaties, van een prachtig wijngoed tot een outdoorcentrum in de bossen. Ben je zelf werkzaam in deze streek? Dan ken je de prachtige natuur en historische panden natuurlijk als geen ander. Daarom is het ook mogelijk om aan teambuilding te doen op je eigen locatie. Verschillende bedrijven bieden teambuilding in de Achterhoek aan, waarbij ze hun bijzondere activiteit gewoon naar jouw locatie brengen.