Congressen en conferenties

organiseren in de Achterhoek

Een natuurrijke omgeving is precies wat mensen nodig hebben om tot goede ideeën te komen. Daarom is de Achterhoek de ideale locatie voor congressen. Hier verzamel je al je zakenrelaties, interessante sprekers en collega's voor een inspirerende bijeenkomst. Smeed plannen voor de toekomst in een omgeving waar rust, natuur en cultuur moeiteloos samenkomen. De bijzondere locaties in de Achterhoek zorgen ervoor dat alle deelnemers zich direct thuis voelen.

Kies je voor een congres op een locatie in de Achterhoek? Dan zijn er talloze bijzondere manieren om het congres vorm te geven. Kies voor een kleinschalige locatie die voor een intiem gevoel zorgt of pak juist groots uit door een landgoed of kasteel af te huren. Het is zelfs mogelijk om van de ene naar de andere locatie te hoppen. Deze constant veranderende omgeving zorgt voor vruchtbare gesprekken en inspirerende bijeenkomsten.

De juiste setting voor ieder congres

Ieder congres vraagt weer om een andere opzet. Misschien zoek je een locatie met grote ruimtes waar je enkele honderden deelnemers kwijt kunt. Pak je het juist kleinschaliger aan? Overweeg dan een congres op een locatie in de Achterhoek met meerdere kleine zalen. Zo is het mogelijk om deelnemers op te splitsen en om op één moment meerdere sprekers te hebben. De verschillende locaties in de Achterhoek denken graag met je mee en zorgen voor de juiste voorzieningen.

Verzorgd van A tot Z

Het organiseren van een congres is een grote klus. Daarom is het waardevol om de puntjes op de i over te laten aan echte experts. Verschillende congreslocaties in de Achterhoek bieden complete arrangementen aan, ook voor congressen. Zo verzorgen zij de koffie en borrelhapjes, maar ook een uitgebreide lunch voor alle deelnemers. Plan je een meerdaags congres? Geniet dan van de rust in de Achterhoek door meteen een overnachting op locatie te boeken, inclusief diner en ontbijt.

Bereikbaar vanuit het hele land

Een congres op locatie in de Achterhoek is een goede manier om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Tegelijkertijd hoeven deelnemers niet lang te reizen om op hun bestemming aan te komen. Vanuit de Randstad ben je binnen anderhalf uur in deze streek. Je bereikt de congreslocatie per trein of auto en hebt natuurlijk de mogelijkheid om de omgeving te verkennen met huurfietsen. Dat maakt deze omgeving ideaal voor congressen die zowel inspirerend als ontspannend zijn.