Congressen en conferenties

organiseren in de Achterhoek

De Achterhoek is de regio om een congres of conferentie te organiseren. De rust, ruimte, het vele groen en de diversiteit aan locaties bieden volop mogelijkheden. De regio is de thuisbasis voor duurzaam en creatief ondernemerschap in verschillende vakgebieden. Dat is niet voor niets. Een natuurlijke omgeving inspireert en brengt mensen op ideeën. Gastvrijheid, duurzaamheid en samenwerken staan bij ons hoog op de agenda. Geef je je zakelijke bijeenkomst een vleugje Achterhoek mee, dan weet je zeker dat je gasten vol inspiratie weer naar huis gaan. De Achterhoek is via verschillende vervoersmiddelen goed bereikbaar. Een parkeerplaats is eenvoudig te vinden en vaak nog gratis ook. 

Congreslocatie voor grote en kleine congressen

Voor een kleinschalig congres of conferentie, meerdaagse en internationale bijeenkomsten kies je uit één of van de goed geoutilleerde locaties verspreid over het gebied. Ook interessant, maak eens een verrassende combinatie van meerdere locaties en laat de bezoekers van je congres of conferentie de omgeving beleven. Vervoer van en naar de locaties om de gasten van A naar B te brengen kan geregeld worden. 

Voor grote zakelijke bijeenkomsten is er in de Achterhoek ook een aantal inspirerende locaties te huren. Theaters, zalencentra, musea, kastelen en locaties met cultuurhistorische waarde worden omgetoverd tot een inspirerend congres- of conferentiecentrum. Treed eens buiten de gebaande paden en organiseer je kleine en grote zakelijke bijeenkomst in een voor de zakelijke markt relatief nieuw gebied. 

Ontspannen een congres organiseren

Lokaal en regionaal zijn aan eventservices actief die je kunnen helpen om je congres tot in de puntjes te regelen. Denk aan cateringservice, verhuurbedrijven, livestreams, AV-ondersteuning, verslaglegging en evenementenbureaus. In en met de Achterhoek is het stressvrij, ontspannen evenementen organiseren. Dat zit in het DNA.

Sociale activiteiten tijdens je congres

Ook belangrijk, bij inspanning hoort ook ontspanning. Voor veel deelnemers is een rijk sociaal programma de reden om een congres te bezoeken. Wij helpen je om ook voor na of tussen de bijeenkomsten door een divers programma op te stellen. Denk aan lekker lokaal eten, outdoorsporten, groepsactiviteiten, een wandeling met de boswachter of een muzikale of culturele aanvulling op je programma. Er is keuze genoeg.